BelgiŽ

© L.A.W.V.VIA-VIA
Gent door de ogen van een Japanse Toeriste

Wat is er aangenamer dan een stad te voet te ontdekken? Dit geldt zeker voor een stadswandeling bij onze zuiderburen. Wie is er nooit in Antwerpen of Brussel geweest? Je kunt er flaneren, kuieren of flink doorstappen. Historische en eeuwenoude gebouwen, standbeelden en bezienswaardigheden te over of je nu over de Grote Markt met het prachtige Stadhuis, de Gildenhuizen en de Brabofontein in Antwerpen dwaalt of over de Grote Markt in het hart van Brussel met zijn prachtige architecturale kunstwerken. Ook de omliggende wijken en parken zijn de moeite waard. Maar er is meer dan enkel Antwerpen of Brussel.

Een stadswandeling laat je kennis maken met een bepaalde aspecten van de stad. Je proeft de sfeer en gezeten op een terrasje met een verfrissend Belgische biertje is het dan heerlijk nagenieten van alle indrukken die je hebt opgedaan.

De volgende stadswandelingen zijn beschikbaar:


Stadswandeling Antwerpen
Stadswandeling Brussel
Stadswandeling Brugge
Stadswandeling Ieper
Stadswandeling Leuven
Stadswandeling Gent
Door de stad van de Vlaamse Barokschilder Rubens
Door de hoofdstad van BelgiŽ
Langs versteende schoonheid in Vlaanderens schatkamer
Waar de klanken van de Last Post nooit verstommen
Hoe het gedachtegoed van Desiderius Erasmus voortleeft
Bruisende stad aan de samenvloeiing van Leie en Schelde

Deze wandelingen zijn met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Maar ten aanzien van wijzigingen of onvolledigheden in de tekst kan geen aansprakelijkheid worden aanvaard.Lange Afstand Wandelvereniging "VIA-VIA". caerssens@home.nl

Gegenereerd op 20-10-2009 door C.P.J. Aerssens