Verwijzingen naar andere SitesWandelzoekpagina biedt wandelaars informatie over wandelen in Nederland, meer dan 5000 dagwandelingen, wandelkaarten, stadswandelingen, GPS-wandelingen, themawandelingen en meerdaagse wandeltochten. Er zijn ook wandelingen van L.A.W.V."Via-Via" beschikbaar!


Het Wandelplatform-LAW is een organisatie die ten doel heeft: het wandelen te bevorderen, het ontwikkelen en het beheer van een netwerk van lange-afstand wandelpaden (LAW's) en streekpaden en belangenbehartiging van alle recreatieve wandelaars.


Website van Koninklijke Wandel Bond Nederland (KWBN). Hier vind je informatie over de organisatie en wandelen in het algemeen. Ben je wandelaar? Dan kun je voor veel meer informatie en wandelbeleving terecht op wandel.nl.


Het portal en startpunt voor de planning van de mooiste wandelroutes, fietstochten, ruitertochten, vaartochten en MTB-routes in het veelzijdige Brabantse landschap. Met de routeplanner van het knooppuntennetwerk stel je je eigen wandel- of fietsroute samen.


Wandelwiki biedt wandelinformatie en wandelroutes in bijna heel Europa, brengt wandelaars bijeen in een wandelpool en geeft de wandelaar een mogelijkheid eigen wandelroutes in te sturen voor plaatsing op de internetsite.


Op deze portal vind je een overzicht van 35 wandelnetwerken in Vlaanderen en een stukje WalloniŽ (Henegouwen), samen goed voor 9.170 km wandelplezier. Met de routeplanner van het knooppuntennetwerk stel je je eigen wandelsroute samen.


Met de wandelgidsen van Gegarandeerd Onregelmatig kom je gegarandeerd op de meest originele plekken van Nederland buiten de gebaande paden, van drukke steden tot afgelegen oorden. Hun fans worden uitgenodigd om mee te wandelen als ze de routes testen!


Hier vind je naast alle interessante, leuke en praktische informatie van de Vereniging Natuurmonumenten ook alle 50 wandelroutes.
Als lid kun je die gratis 'downdloaden' van het internet


Op Pad is het tijdschrift voor actieve vakanties van de ANWB. Hier vind je een compleet overzicht van veel praktische informatie, routebeschrijvingen en reisverhalen.


De Nederlandse Klim en Bergsport Vereniging is een veelzijdige vereniging. Ze heeft een schat aan kennis en ervaring op het gebied van bergwandelen, bergsport, klimmen en alpinisme.


Op deze Site van de Schweizer Alpen Club (SAC) vind je specifieke informatie m.b.t. wandelen, huttentochten en alpinisme in Zwitserland.


GPS Navigatiesysteem voor wandelaar en fietser dat gebruik maakt van topografische rasterkaarten. Je kunt er routes mee lopen die je zelf of anderen uitgezet hebben. De Satmap Active 10 -12 laat de route zien als een lijn op de kaart en de blauwe stip geeft aan waar je bent.


De internetsite die een schat aan informatie biedt m.b.t. overnachtingsmogelijkheden in pensions met logies en ontbijt in Frankrijk.Lange Afstand Wandelvereniging "VIA-VIA". caerssens@home.nl

Gegenereerd op 14-02-2018 door C.P.J. Aerssens